سیر از خوراکی ها و مواد غذایی بسیـار مفید هست که مصرف آن بـه هر فردی توصیـه شده است. گیاه درمانی برای تقویت مخچه این ماده غذایی کـه در واقع نوعی گیـاه علفی مـیباشد، گیاه درمانی برای تقویت مخچه چاشنی بسیـاری از غذاها و سالادها بوده و علی‌رغم بوی ناخوشایندی کـه در دهان افراد بـه جای مـیگذارد، طرفداران فراوانی دارد. گیاه درمانی برای تقویت مخچه شما مـیتوانید سیر را بـه صورت خام و یـا پخته مصرف کنید و از فواید بی‌نظیر آن بهره ببرید. درون ادامـه ارزش غذایی و خواص درمانی سیر را بررسی خواهیم کرد. با گیـاه یـاب همراه باشید.

ارزش غذایی سیر :

آب           ۶۱ گرم

انرژی      ۶ کالری

موادنشاسته ای         ۲۹ گرم

چربی       ۰/۲ مـیلی گرم

کلسیم       ۳۰ مـیلی گرم

فسفر        ۲۰۰ مـیلی گرم

پتاسیم       ۵۳۰ مـیلی گرم

آهن          ۱/۵ مـیلی گرم

سدیم         ۲۰مـیلی گرم

ویتامـین آ      ۲۰ واحد

ویتامـین ب ۱            ۰/۲۵ مـیلی گرم

ویتامـین ب ۲            ۰/۸ مـیلی گرم

ویتامـین ث       ۱۵ مـیلی گرم

خواص درمانی سیر به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن

در ماه‌های سرد سال کـه بدن ما درون خطر بیشتری به منظور سرماخوردگی و ابتلا بـه عفونت‌ها است، سـیر یک غذای عالی به منظور تقویت سیستم ایمنی هست که درون مقابل سرماخوردگی، آبریزش بینی، سرفه و عطسه بـه پا مـی‌خیزد. یکی از روش‌های سنتی درمان سرماخوردگی هم مصرف سـیر مخلوط شده با عسل درون روزهای اول بیماری بوده است. این را هم یک بار امتحان کنید! شاید به منظور شما هم قابل‌قبول‌تر از آمپول‌ها و تزریقات بود!

خواص درمانی سیر برای مـیخچه

مقدار مساوى از سـیر و پیـاز را بـه صورت خمـیر درون آورده ، محل مـیخچه را تمـیز و با الکل ضد عفونى نمایید، با چاقو که تا حد ممکن آن را تراش دهید اما مواظب باشید کـه خونریزى نکند. پاى بیمار را با آب نمک مرطوب کنید. ظرف بیست دقیقه مخچه نرم مى شود، خمـیر بـه دست آمده را خیس کرده آن را براى مدت بیست دقیقه مستقیما روى مـیخچه بگذارید و روى آن را بپوشانید و یک روز درون مـیان همـین کار را انجام دهید . بعد از یک هفته مـیخچه از بین خواهد رفت.

خواص درمانی سیر برای دهان و دندان

جهت تسکید درد دندان قبل از هر چیزى سـیر را له کرده محل دندان را با آن ضد عفونى نمایید. یونانیـان باستان سیر را با کندر براى منظور فوق مى آمـیختند .مصریـان باستان حفره دندان را با سـیر و عسل پر مى د که تا چرکى نشود.

دوستدار دیـابتی ها

سیر و ترکیباتش چندین نوبت درون آزمایش هاى علمى جهت کاهش قند خون بـه کار رفته اند، بنابراین ممکن هست در درمان مرض قند کمک خوبى باشند . بـه احتمال زیـاد سیر براى بیماران دیـابتى فایده دیگرى بـه غیر از پایین آوردن قند خون دارد و آن جلوگیرى از ناراحتیـهاى عمومى قلب و عروق درون این بیماران هست . بیماران دیـابتى مى توانند روزانـه معادل یک حبه سیر بـه هر شکلى از جمله پخته شده با غذا، اتانل و سـیر، کپسول و غیره مصرف کنند .

خواص درمانی سیر برای سرما خوردگی و تبخال

محتوای بالای آنتی‌اکسیدان‌ها درون سـیر آن را بـه یک تقویت‌کننده سیستم ایمنی تبدیل کرده است. این تأثیرات تنـها با خوردن روزانـه ۲ که تا ۳ حبه سـیر ایجاد خواهد شد. خیلی از افراد به منظور این منظور سـیر را بـه صورت پودر سیر، چای جوشانده سـیر و مخلوط سـیر و عسل یـا سـیر و زنجبیل به منظور بهتر مزه آن استفاده مـی‌کنند. از طرفی یکی از درمان‌های خانگی تبخال چکاندن آب سیر بر روی تبخال است. این تأثیر سـیر بـه دلیل ترکیبات ضدالتهابی هست که بـه مـیزان بالا درون سیر وجود دارد و باعث کاهش درد و ورم مـی‌شود. خیلی از مطالعات نیز نظر بر آن دارند کـه مکمل یـاری سـیر نقش موثری درون تسریع بهبود زخم‌ها بعد از جراحی‌ها داشته است.

با سیر وزن خود را کنترل کنید

یک مطالعه جامع کـه بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد نشان داد کـه خواص درمانی سیر باعث کاهش وزن و کاهش تجمع چربی درون بدن موش‌ها مـی‌شود. همان‌طور کـه مـی‌دانید چاقی نیز یک وضعیت التهابی مزمن خفیف است. بر اساس مطالعات اخیر کـه بر روی نمونـه‌های انسانی انجام‌ شده است، سـیر تجمع چربی درون بدن را کنترل مـی‌کند. تبدیل سلول‌های پیش چربی بـه سلول‌های چربی طی یک سری واکنش‌های التهابی انجام مـی‌گیرد؛ بنابراین کنترل این التهاب مانع تبدیل سلول‌های پیش چربی بـه سلول‌های چربی شده و کنترل وزن صورت مـی‌گیرد؛ و این همان کاری هست که سـیر درون بدن انجام مـی‌دهد.

مصرف سیر درون بارداری

مصرف مقدار کم سـیر درون دوران شیردهی و بارداری مجاز هست اما بـه علت تاثیری کـه بر بو و طعم شیر دارد برخی نوزادان را ناراحت مـی کند. بنابراین بهتر هست از مصرف سیر درون دوران شیردهی اجتناب شود.

پیشنـهاداتی به منظور رفع بوی سیر

جویدن جعفری بعد از خوردن سـیر بوی آن را از بین مـی‎برد یـا این کـه ۲ دانـه قهوه بوداده را بجوند. اگر سـیر را درون کیسه‎های برنج یـا گندم بگذاریم از کرم‎خوردگی یـا فاسدشدن آن‎ها جلوگیری مـی‎کند. خوردن کاهو بالای سـیر بوی دهان را از بین مـی‎برد همچنین سیب.

زیـاده روی نکنید

-سیر با آنکه خواص بسیـاری دارد حتما به حد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیـاد از آن درون بعضی اشخاص موجب سردرد ، ضعف نیروی ، ضعف چشم و عوارض بواسیر مـی شود .

-مصرف بیش از حد سـیر با معده خالی باعث ناراحتی های گوارشی مـی شود.

-همچنین گزارش هایی مبنی بر واکنش های آلرژیک درون اثر استفاده زیـاد سـیر خام وجود دارد.

-آنـهایی کـه معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمـه آنـها ضعیف هست نباید درون خوردن سیر افراط کنند .

-کسانیکه یبوست دارند نباید سـیر بخورند و برای رفع مضرات آن سـیر را حتما با آب و نمک پخته و کمـی بـه آن روغن بادام اضافه کنید که تا مضر نباشد .

-اشخاصی کـه گرم مزاج هستند اگر مـی خواهند سیر بخورند طبق توصیـه ابن سینا حکیم ایرانی حتما سیر را بپزند یـا از سیر ترشی استفاده کنند .

-برای پختن سـیر بعد از پوست کندن آنرا بمدت سه دقیقه بخار دهید .

-اشخاصی کـه دارای فشار خون پائین هستند نیز نباید سیر بخورند و همـینطورانیکه آلرژی دارند نباید از سیر استفاده کنند. مصرف زیـاد سیر ضعف دید به‎وجود مـی‎آورد. مصرف زیـاد سـیر باعث مـی‎شود کـه یُد جذب نشود.

-مصرف زیـاد سـیر ایجاد کهیر مـی‎کند.

-بیمارانی کـه از داروهای ضد انعقاد استفاده مـی‌ کنند، حتما در مصرف سـیر احتیـاط کنند.

-‏از این رو افرادی کـه جراحی مـی ‌کنند، حتما ۷ که تا ۱۰ روز پیش از جراحی از خوردن سـیر خودداری کنند، چرا کـه سـیر زمان خونریزی را ‏طولانی ‌تر مـی ‌کند.

: گیاه درمانی برای تقویت مخچه




[خواص درمانی سیر - گیـاه یـاب - giahyab.com گیاه درمانی برای تقویت مخچه]

نویسنده و منبع: همیار گیاه یاب | تاریخ انتشار: Mon, 12 Nov 2018 21:09:00 +0000